Odluka o primjeni Pravilnika o OUR

Go down

Odluka o primjeni Pravilnika o OUR Empty Odluka o primjeni Pravilnika o OUR

Postaj  Admin on sri svi 12, 2010 7:00 pm

Članak 1.


Ovom odlukom uređuju se tehničke razrade i postupci temeljeni na odredbama Pravilnika o OUR (u daljnjem teksu: Pravilnik).

Članak 2.


Mjesto na kojem se provode ciljevi radničkog samoupravljanja zajamčeni Pravilnikom je službeni forum SKH zbog međusobne tijesne ideološke povezanosti. Službeni forum OUR tako se nalazi na adresi http://komunisti.forummotion.com unutar posebno izdvojenog dijela.

Članak 3.


Uprava OUR je temeljem članka 8., 9., 10. i 12. Pravilnika dužna:
- svake subote podnijeti izvještaj, na posebnom mjestu unutar teme OUR na službenom forumu i pod nazivom „Izvještaji“ o stanju dobiti OUR kako bi se eRadnici informirali o poslovanju OUR, te zaprimili obavijesti potrebne za predlaganje mjera i odlučivanje o poslovanju OUR; Uprava OUR dužna je i pozvati eRadnike prilikom podnošenja svakog izvještaja na njihova samoupravna prava zajamčena Pravilnikom, te upozoriti na predmnjevu sadržanu u čl. 10 Pravilnika o raspodjeli ukupne dobiti;
- svake nedjelje oko 22 sata po hrvatskom vremenu napraviti i objaviti obračune raspodijeljene dobiti, predviđene čl. 6. Pravilnika za svakog eRadnika i na posebnom mjestu unutar teme OUR na službenom forumu pod nazivom „Obračuni; Uprava OUR u tjednom obračunu podnosi i ukupno stanje poslovanja OUR.

Članak 4.


eRadnici trebaju osobito brinuti da rade sa što većim wellnessom.
eRadnici trebaju obaviti svoj rad svake nedjelje do 21 sat kako bi se mogli napraviti potrebni obračuni.

Članak 5.


Temeljem čl. 8. toč. 1. Pravilnika ukoliko iznos odbitka za plaće premašuje potreban iznos za tjedan za koji se izdvaja, tada se višak uračunava u iznos sredstava za reinvestiranje.
Ukoliko iznos odbitka za plaće nije dostatan za namirivanje plaća za tjedan za koji se izdvaja, razlika će se nadoknaditi iz ukupne dobiti OUR.

Članak 6.


Postupanjem protivno odredbi čl. 14. st. 1. osobito se smatra rad s niskim wellnessom zbog čega je Uprava OUR, sukladno čl. 14. Pravilnika, ovlaštena upozoriti eRadnika da svoj rad uskladi s interesima OUR.
Ukoliko se eRadnik ogluši na upozorenje Uprave OUR zbog bilo kojeg razloga kojim se šteti interesu OUR, Uprava OUR ovlaštena je eRadniku otkazati, a on nema pravo na dodatna sredstva u smislu čl. 6. Pravilnika.

Članak 7.


eRadnici sva svoja samoupravna prava mogu ostvarivati u okviru „Radničkog savjeta“ koji se nalazi unutar posebno odijeljenog mjesta za OUR na službenom forumu, a posebno postavljati pitanja, davati prijedloge, te raspravljati o svim pitanjima koja se tiču poslovanja OUR.


U eHrvatskoj (eRepublik), 819. dan (16. veljače 2010.)
Povechalo, Uprava OUR

Admin
Admin

Posts : 16
Join date : 12.05.2010

Korisnički profil http://eskh.forumotion.com

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.