KANDIDATURA ZA GENERALNOG SEKRETARA 06/2010

Go down

KANDIDATURA ZA GENERALNOG SEKRETARA 06/2010

Postaj  broc on sri lip 09, 2010 11:44 pm

Izbori su pred vratima a nitko nije stavio topic o novom izboru za generalnog sekretara. Prosle izbore je bilo dosta buke oko toga, pa je izbor stavljen i 15-ak dana prije. Very Happy
Topic otvaram da prilozim svoju kandidaturu za GS. Da dobro ste culi kandidiram se za GS SKH!

Kroz ovih par mjeseci koliko sam aktivan u stranci upoznao sam mnogo dobrih prijatelja, drugova. Mnogi od njih su mi dali potporu u kandidaturi, ali jedno ime ne mogu da ne spomenem. To je drug bono02 iliti ga Rebelsy po novom koji mi je dao veliku potporu i bez njega mozda i ne bi bilo ove kandidature.

U svom mandatu zelio bih se orijentirati na moderniziranju stranke i aktiviranju igraca. Naime brojimo vise od 100 clanova, a od tog ni trecina nije aktivna. Osnovao bi novo tijelo SKH_mladez koja bi brinula o mlađim igracima, savjetovala ih, slala u CK, giftala itd.. U planu je i otvaranje trening firme u sklopu mladezi, ali to ce ostati pod upitnikom radi ogranicenih novcanih sredstava. isto tako radili bi i na promociji stranke, tako da bi bar tjedno isao po jedan add.

Zelja mi je da se igraci aktiviraju i kroz svojevrsne radne akcije. Naime subotom ili nedjeljom planirao sam radne akcije po principu ove koja se zbila neki dan, naime clanovi stranke volontirali bi u stranackim firmama (npr. wep firmi) koji bi poslije donirali clanovima i napravili vojnu akciju Smile

Kad smo kod vojske, tj. stranacke paravojske mislim da je to lijepa ideja, ne i neizvediva, ali ima tu dosta problema. Zato bih volio da prvo aktiviramo clanove, napravimo par akcija, a onda ustvrdimo da li je to zbilja potrebno i dali uopce imamo kapaciteta za takvo nesto.

Sto se tice stranackih novine, vodila (pisala) bi ih ugl. jedna osoba. Izlazile bi min. jednom tjedno, a u njima bi bile iznesene akcije unutar stranke (izvjestaji o radu mladezi ,oura,donacije itd.).

OURima u sklopu stranke upravljaju prvenstveno BeDva ,Bilogorac i Borna Sentic. Ovim putem im zahvaljujem na velikom trudu ulozenom u iste. I tu ce trebat reorganizacija al to prepustam njima Smile

Ovo bi bio ukratko moj program, međutim ima tu jos dosta tocaka, s kojim se namjeravam uhvatiti u kostac nakon izbora, bez obzira da li bio izabran ili samo ravnopravni clan SKH. Sve vaznije odluke donosile bi se glasovanjem na forumu.

Ovom prilikom zahvaljujem se trenutnom GS-u Bilom Marlboru koji je odlicno odradio svoj mandat i prije svega odlicno pisao Smile

Zamolio bi i ostale kandidate da priloze svoje kandidature, tako da imamo prave unutrastranacke izbore. Wink

broc

Posts : 249
Join date : 13.05.2010

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: KANDIDATURA ZA GENERALNOG SEKRETARA 06/2010

Postaj  berinni on čet lip 10, 2010 11:57 am

O.O njabino Smile,samo naprijed vote broc
avatar
berinni
Admin

Posts : 208
Join date : 13.05.2010

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: KANDIDATURA ZA GENERALNOG SEKRETARA 06/2010

Postaj  Duje CheGuevara on čet lip 10, 2010 12:01 pm

vote za broca
avatar
Duje CheGuevara

Posts : 11
Join date : 14.05.2010
Age : 22

Korisnički profil

[Vrh] Go down

:))

Postaj  bono02 on čet lip 10, 2010 1:45 pm

drugovi i drugarice , proleteri moji ...

ponosan sam na Nas , da na nas jer uzrastamo u jednu veoma zrelu stranku , jednu ezajednicu koja nam se na početku činila kao san , san kojeg čemo teško dosanjat . Ali drugovi moji , taj dan je tu , sve bliže , sve jaće ga osječam u svojim nosnicama kad isključim se iz RL i postanem dio Vas .

Ono što me posebno dojmilo je bliskost , bliskost bez obzira na vlastite ideje i viziji . Teško je , uvijek je teško među revolucionarnim lijevičarima i ljudima koji razmišljaju svaki svojojm glavom održat red , mir ... ali drugovi , svaka Vam čast ... Ja to ovdje vidim , kad pročitam rečenicu ;

" bez obzira dal ću bit izabran za GS ili ne nastavit ću sa radom za boljitak "... itd sve je jasno , mi jedan smo dio , mi revolucionari smo sa vizijom , vizijom za bolje sutra svoh nas , svih e građana i svoje frustracije ako ih tako grubo mogu nazvat stavljamo u džep , stiščemo šake i nastavljamo putem kojim svi zajedno odlučimo ... putem pravde ...

da ne duljim , podržavam ovakav način kandidature , podržavam druga broca u njegovoj kandidaturi a isto tako podržavam i svaku drugu kandidaturu koju će postavit neki drugi drug ili drugarica

p.s. posla ima preko glave , za onog tko želi radit uvijek

poseban pozdrav drugu billom koji je odradio svoj posao savršeno flower

bono02

Posts : 239
Join date : 13.05.2010

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: KANDIDATURA ZA GENERALNOG SEKRETARA 06/2010

Postaj  Emmanela on čet lip 10, 2010 2:30 pm

broc imaš i moju podršku Very Happy
puno si togao obećao, s toga, sretno... Smile
avatar
Emmanela

Posts : 27
Join date : 25.05.2010

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: KANDIDATURA ZA GENERALNOG SEKRETARA 06/2010

Postaj  Oltreuomo on čet lip 10, 2010 4:15 pm

Ja naravno podržavam broca, njegovu energiju, doprinose i ambicije.

Ono što ne podržavam je koncept mijenjanja Generalnog sekretara kao cipela... Ne mislim da je dobro da se GS mijenja svaki mjesec prvenstveno jer se gubi kontinuitet predstavljanja Stranke i to kako prema eGrađanima, tako i prema ostalim eKolegama na političkoj sceni. Gubi se naravno i kontinuitet politike...

Stoga, najviše bih volio kad bi Bili mogao ostati - ne zato jer mislim da broc to ne bi mogao (to nije sporno) već zato da imamo osobu koja traje...

Oltreuomo

Posts : 29
Join date : 19.05.2010

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: KANDIDATURA ZA GENERALNOG SEKRETARA 06/2010

Postaj  BeDva on čet lip 10, 2010 6:31 pm

podrška brocu cheers
al moraš bit dobar onda brco tongue
btw, meni se 3-4 termina čini optimalno za GS-a...
avatar
BeDva
Admin

Posts : 177
Join date : 13.05.2010

Korisnički profil

[Vrh] Go down

:)

Postaj  bono02 on čet lip 10, 2010 8:23 pm

broj mandata ?

ovisno o situaciji , ja nevidim razlog zašto se drug billi nebi kandidirao sa svojim programom ili netko treći ?

važna stvar u cjeloj prići je vrijeme , odnosno vizija kandidata da će mjesec dana moći odvajati dosta svog RL vremena i naravno da ima dobar program .

a razvodnjavanje politike ? Ja nevidim u tome problem , postoji statut stranke koji je svetinja ali isto tako i on je podložan promjenama u onom djelu gdje se pokaže da vrijeme pojelo je napisana slova .

ono što ostaje za sva vremena dok smo tu je naša vizija , vizija

ZADOVOLJNOG eGRAĐANINA KOJI RAZMIŠLJA SVOJOM GLAVOM !

p.s. osobno bih volio da se drugarica neka kandidira ppppp

bono02

Posts : 239
Join date : 13.05.2010

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: KANDIDATURA ZA GENERALNOG SEKRETARA 06/2010

Postaj  Oltreuomo on čet lip 10, 2010 8:45 pm

Ova rasprava nije baš tako beznačajna i minorna, po mom mišljenju. Ovdje odlučujemo o konceptu djelovanja Stranke.

Dakle, hoćemo li svaki put kad GS ima određene RL poteškoće, koje koincidiraju s izborima u eRepu, reći "aj' bok, idemo ovaj mjesec s drugim" ili ćemo se opredijeliti za varijantu da stanemo iza osobe, koja je s razlogom GS (zbog svojih kvaliteta), i podržat ga s obzirom na okolnosti.

Po meni cijela ova priča nije uopće trivijalna i ne bi se trebala svoditi na "pa kaj? svejedno je tko hoće, ako hoće"...

Oltreuomo

Posts : 29
Join date : 19.05.2010

Korisnički profil

[Vrh] Go down

:)

Postaj  bono02 on čet lip 10, 2010 9:30 pm

nikad ovdje nije bilo " pa kaj " ovo je veoma važna stvar za sve nas

prošli smo kroz drvlje i kamenje i postali još jaći i najvažnije naučili smo jedno .

Zbog mogučnosti da svaki drug ili drugarica ima isti status u stranci može se kandidirati na izborima za funkciju generalnog sekretara . Kad to nebi bilo tako pogazili bi sve o što se kunemo , a kunemo se u jednakost svakog našeg člana . Jednakost u dužnostima ali isto tako i pravima , a jedno od osnovnih prava je da svaki član izrazi svoje mišljenje , odnosno da se kandidira za G.S.

p.s. jedino kad se to pravo briše je trenutak kad je stranka ugrožena kandidaturom odnosno pokušajem Totanja stranke od strane nekog trećeg . Ako u tome trenutku ima više naših članova koji su se kandidirali za G.s. , samo tada i ponavljam samo tada se odlučuje koji službeni kandidat stranke ide kao protukandidat na pokušaj neprijateljskog preuzimanja.

citat uzet sa zasjedanja narodnog vjeća , najvišeg tijela SKH

bono02

Posts : 239
Join date : 13.05.2010

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: KANDIDATURA ZA GENERALNOG SEKRETARA 06/2010

Postaj  Oltreuomo on čet lip 10, 2010 9:54 pm

bono02 je napisao/la:Ako u tome trenutku ima više naših članova koji su se kandidirali za G.s. , samo tada i ponavljam samo tada se odlučuje koji službeni kandidat stranke ide kao protukandidat na pokušaj neprijateljskog preuzimanja.

Ok, a "ako u tom trenutku" aktualni GS ne kandidira se jer je stisnut obavezama, a kvalitetan je, što onda? Mi kažemo: ok, nema tvoje formalne kandidature, u problemima si, tko te jebe i mi idemo dalje" ili kažemo: "pa kaj sad stari, ful si kvalitetan i budi dalje GS, makar trenutno i ne mogao dati 100% od sebe"?

O tome je ovdje riječ.

No, riječ je ovdje i o nečemu drugome i u tome si apsolutno u pravu. Ova Stranka uistinu je stasala i narasla - to više nije svojevrsna intimna skupina nekolicine nas - to je Stranka koja već ima svoju dušu i svoje odluke... Shvaćam polako da SKH više nije jedinstvena ideja nekolicine, već svoj vlastiti mehanizam.

I to je normalan razvoj događaja, da se razumijemo i svatko tko želi dobro Stranci željet će joj takav razvoj i prirodan rast. Samo treba i razumijeti onaj osjećaj kad gledaš dijete koje je odraslo i koje te više ne treba, bar ne onako kao prije... Osjećaš se ponosno i sretno, ali ujedno i pomalo sjetno... Nadam se da me kužite.

I znam da ćete donijeti dobru odluku.

Oltreuomo

Posts : 29
Join date : 19.05.2010

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: KANDIDATURA ZA GENERALNOG SEKRETARA 06/2010

Postaj  Bili Marlboro on pet lip 11, 2010 6:50 am

Evo ovako, par riječi i od mene. Odmah ću reći da što se tiče moje nove kandidature za GS da to nije nemoguće. Ali, kao što je većina vas aktivnih i primjetila, ja ovih dana nisam bio previše (da ne kažem uopće) aktivan naravno ne iz razloga što nisam htio biti već jer sam doslovno fizički onemogućen da išta napravim. Sezona je, na poslu sam od 7 ujutro do 10 navećer a ako slučajno dođem ranije kući to moram iskoristiti za spavanje. S toga koliko sam shvatio imamo dvije opcije:
1.birati druga broca koji usput rećeno ima moju puno podršku kao što sam mu i obećao na chatu, ili
2. birati mene za još jedan mandat.
3. birati treću osobu koja se još nije kandidirala

Valja naglasiti da ja neću biti aktivan sve do negdje polovice devetog mjeseca kad se sezona stiša. S druge strane, drug broc će, vjerujem, biti puno aktivniji, ima dobre ideje koje je gore naveo i vjerojatno ne bi se kandidirao za GS da ne misli ozbiljno voditi svoj mandat. U svakom slučaju ja ne želim ostaviti stranku na cjedilu jer vidim da se raspravlja nešto kao da bi GS trebao ostati makar i ne bio aktivan, ali s druge strane moje mišljenje je da GS mora biti aktivan da bi stranka normalno funkcionirala. Nadam se da me razumijete. S toga, neka svi koji žele objave svoje kandidature do kraja dana, pa ćemo staviti na glasanje izbor za GS u kojem će broc sigurno biti jedan od kandidata.

Za kraj, ovim putem bi se htio zahvaliti svim ljudima koji su učinili ovu stranku ono što jest danas, koji su nesebično izdvajali sebe i svoje vrijeme da bi svima nama bilo bolje igrajući erepublik. Pri tom mislim najviše na slijedeće drugove: Oltreumo (osnivač stranke), Chorimir, Bedva, Bilogorac, Borna (voditelji OURa (vama kapa do poda)), Rebelsy ili ti drug Bono (glas tihe podsvijesti SKH), broc (dežurni njab i bebopomagać Very Happy , Berinni, Chegy (bivši GS), Emmanuella (jer me uvijek nesebićno gifta, ne znam ni ja zašto, ne pitajte), i za kraj svi oni koji su na bilo koji način sudjelovali u poboljšanju rada i funkcioniranja SKH bilo putem donacija, uključivanje u akcije, itd... Izvinite ako sam nekoga izostavio.

Bila mi je velika čast obnašati dužnost generalnog sekretara SKH, koja je jedna od malobrojnih stranaka koja je zacrtala svoj put, koja ga slijedi, kojoj je stalo do svog integriteta (dostojanstva) i koja....koja je prekrcata njabovima koji pola toga ne znaju ali zato nadoknađuju i više nego je potrebno sa svojom predanošću i radom. Hvala vam svima, i čujemo se (nadam se uskoro)


Zadnja promjena: Bili Marlboro; pet lip 11, 2010 8:10 am; ukupno mijenjano 2 put/a.
avatar
Bili Marlboro

Posts : 50
Join date : 13.05.2010

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: KANDIDATURA ZA GENERALNOG SEKRETARA 06/2010

Postaj  Kloksi222 on pet lip 11, 2010 6:50 am

broc \o/!
NJABA ZA GS-a! geek
avatar
Kloksi222

Posts : 152
Join date : 14.05.2010

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: KANDIDATURA ZA GENERALNOG SEKRETARA 06/2010

Postaj  BeDva on pet lip 11, 2010 9:25 am

poželjno je da GS ostaje kroz više mandata, ali gotovo je neophodno da je dosta vremena on-line i da se može baviti erepom...
broc neka nam potraje do jeseni pa ćemo onda vidjet... a naravno da svatko tko je aktivan/na i ima dobar plan može postaviti kandidaturu na idućem terminu, pa ako nema opasnosti od TO-a možemo imati prave (suparničke) izbore Very Happy

btw, drug bilogorac je radio na OUR-u samo prvih par dana, a drug borna tek počinje s radom... znači, molim lijepo da se samo meni sidaju kape Cool
ozbiljno sad, ja vjerujem će drug borna ubrzo imati priliku da se dokaže kao ozbiljan i savjestan voditelj OUR-a, ali mislim da će nam tu svakako trebati još bar jedna osoba jako brzo...
no da sad ne duljim, spremam tekst o svemu u vezi OURa, nadam se da će još danas biti postan ovdje na forum...

p.s. v2 dolazi pročitajte svi zadnji članak od admina HITNO bounce bounce
avatar
BeDva
Admin

Posts : 177
Join date : 13.05.2010

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: KANDIDATURA ZA GENERALNOG SEKRETARA 06/2010

Postaj  Bilogorac on pet lip 11, 2010 12:57 pm

vote brco \o/

samo, jedna mala primjedba.. nisam za SKH mladež, ali sam za SKOH (savez komunističke omladine Hrvatske)
Smile
avatar
Bilogorac

Posts : 44
Join date : 14.05.2010

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: KANDIDATURA ZA GENERALNOG SEKRETARA 06/2010

Postaj  Oltreuomo on pet lip 11, 2010 1:25 pm

Bilogorac je napisao/la:nisam za SKH mladež, ali sam za SKOH (savez komunističke omladine Hrvatske)
Smile

Također! Ovo prvo zvuči previše HDZ-ovski, a ovo drugo onako baš pravo Very Happy

Oltreuomo

Posts : 29
Join date : 19.05.2010

Korisnički profil

[Vrh] Go down

:)

Postaj  bono02 on pet lip 11, 2010 3:43 pm

sretan sam , evo samo to

flower

ponosan , druže billi bila mi je čast i kao što sam rekao odličan mandat da ga sad ne idem elaborirat
( OURi , novine , kongres , pomoć liberalima ... )

druže bili jel možeš stavit novu temu na početnu stranu foruma ispod chata

eSindikat , molim te , ja sam već objavio to a nikako da te sretnem a ovi njabovi ( čitaj b2 i broc ) koji su zamoljeni da ti to kažu zaboravljaju Smile) ,

šenica i šenica lol!

bono02

Posts : 239
Join date : 13.05.2010

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: KANDIDATURA ZA GENERALNOG SEKRETARA 06/2010

Postaj  broc on pet lip 11, 2010 4:49 pm

uf koliko postova Very Happy
neka drago mi je da vidim da ste aktivni i da Vas ima Smile
ugl slazem se da je bolje omladina
međutim trebat ce nam sastanak nakon izbora na kojem cemo ozbiljno raspravit i raspodjelit funkcije.
tako da se znat ko sta radi ,jer nasa stranka raste imamo sve vise i vise clanova i nemoze samo osoba dvije obnasat sve duznosti.
predlazem i jedan sastanak prije izbora npr nedilja jer moramo bit spremni i za antito mjere (nikad se nezna ,neprijatelj nikad ne spava Very Happy )
a ti bono smanji tu senicu nisi meni nista reka Very Happy

naravno zahvaljujem se svima na podrsci sunny

broc

Posts : 249
Join date : 13.05.2010

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: KANDIDATURA ZA GENERALNOG SEKRETARA 06/2010

Postaj  Kloksi222 on ned lip 13, 2010 4:42 pm

SKH omladina pa da ne kompliciramo, ili
Omladina Saveza Komunista eHrvatske
avatar
Kloksi222

Posts : 152
Join date : 14.05.2010

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: KANDIDATURA ZA GENERALNOG SEKRETARA 06/2010

Postaj  Duje CheGuevara on pon lip 14, 2010 5:45 am

Kloksi222 je napisao/la:SKH omladina pa da ne kompliciramo, ili
Omladina Saveza Komunista eHrvatske

najbolje zvuci SKH omladina

broc za GS cheers
avatar
Duje CheGuevara

Posts : 11
Join date : 14.05.2010
Age : 22

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: KANDIDATURA ZA GENERALNOG SEKRETARA 06/2010

Postaj  Duje CheGuevara on pon lip 14, 2010 6:05 am

koji je ovo tip Luka Banozic Preradovic?

on se isto kandidira za GS , a nije nista reka ovde ili negdi drugdi
avatar
Duje CheGuevara

Posts : 11
Join date : 14.05.2010
Age : 22

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: KANDIDATURA ZA GENERALNOG SEKRETARA 06/2010

Postaj  broc on pon lip 14, 2010 11:55 am

Duje CheGuevara je napisao/la:koji je ovo tip Luka Banozic Preradovic?

on se isto kandidira za GS , a nije nista reka ovde ili negdi drugdi
ukratko to je NJAB al ka tri ja
poslao sam mu ja pm ali ne kuzi on.. pogledajte mu samo novine,wellnes..a on bi vodio stranku usto nije nikad dosa na chat niti je uopce regan na forum
mislio sam da nije mozda neki TO al nevirujem
ma neka se kandidira,ali sam mu rekao da je treba to na forumu obavit
sad ne zeli povuc kandidaturu jer je kako kaze 'ulozio' 2 golda Very Happy

broc

Posts : 249
Join date : 13.05.2010

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: KANDIDATURA ZA GENERALNOG SEKRETARA 06/2010

Postaj  BeDva on pon lip 14, 2010 12:18 pm

ma neki mlađi igrač koji misli sam na sebe i na silu želi medalje, ali mu ne ide baš (novine npr.)... ja sam mu se obratio još prije dosta vremena, kada je ušao u stranku, pokušao mu kasnije dati neki savjet oko novina, ali nikada nije reagirao... dečko inače nema pojma o ovoj igri, a čini mi se i generalno nesposoban za obanašanje bilo kakve funkcije, a kamoli one GSa...
i ja sam 100% da to nije TO Very Happy
vote brco cheers
avatar
BeDva
Admin

Posts : 177
Join date : 13.05.2010

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: KANDIDATURA ZA GENERALNOG SEKRETARA 06/2010

Postaj  Sponsored content


Sponsored content


[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.