Program SKH

Go down

Program SKH Empty Program SKH

Postaj  Admin on sri svi 12, 2010 4:55 pm

ZA što se zalažemo:

- ZA društveno samoupravljanje

Želimo ostvariti društvo u kojem eRadnici i svi stvaralački eSlojevi sami i slobodno odlučuju o svom radu i rezultatima svoga rada. Tek na taj način možemo govoriti o zdravom društvu u kojem svaki ePojedinac odlučuje o svom osobnom razvoju, a ne da njime gospodare vlasnici kompanija ili umjetni kolektivi poput komuna.

- ZA razvoj eTercijarnog sektora

Želimo da eHrvatska prednjači po ekonomskoj snazi na dobrobit svih njenih eGrađana. S obzirom na sposobnosti i kapacitete eHrvatica i eHrvata, pametnom razvojnom politikom možemo se u eSvijetu nametnuti:

razvojem eFinancijskih usluga (eBanke i eŠtedionice)
razvojem eMarketinških usluga
razvojem ePravnih usluga
razvojem eKonzultantskih usluga
razvojem eTehnoloških usluga (izrada web stranica i softverskih dodataka)

- ZA sigurnu i snažnu eHrvatsku

Želimo afirmirati eHrvatsku kao eSvjetsku velesilu, a to se neće dogoditi samo od sebe, ni
Površnim i stihijskim pristupom. Potrebna je izgradnja i osnaženje sustava financiranja vojske njegovim vezivanjem za gospodarstvo.

- ZA kvalitetno javno informiranje

Želimo demokratsku eHrvatsku, a pretpostavka za to je politička odgovornost vlasti, koja polaže račune svojim eGrađanima, te pravodoban i adekvatan sustav javnog informiranja koji jamči političku participaciju svih eGrađana. Samo informiran eGrađanin je jak eGrađanin!

- ZA ulaganje u eKulturu

Želimo sretno eHrvatsko društvo s kvalitetnom i raznolikom kulturnom ponudom koja oplemenjuje. Potreban je kvalitetan sustav poticaja talentiranih eHrvatskih umjetnika i afirmacija eKulture koja se ne bazira na pukom eKonzumerizmu.

- ZA ekonomsku politiku u kojoj je proizvodnja u funkciji zdrave, racionalne i pravedne potrošnje i koja izbjegava negativna obilježja i posljedice tzv. potrošačkog društva; ZA ekonomsku politiku koja smanjuje jaz između bogatih i siromašnih; ZA sustav društvenih i moralnih vrijednosti u kome se stalno šire prostori slobode, ravnopravnosti, društvene pravde, jednakosti i solidarnosti među eLjudima, te u kome će čovjek ostvarivati svoju osobnu sreću i razvoj boreći se za napredak eZajednice kojoj pripada, a ne na njen račun; ZA njegovanje kulta rada i stvaralaštva uz istovremeno jačanje atributa eDržave sa socijalnim likom


PROTIV čega se borimo:

- PROTIV svih oblika eksploatacije, kriminala, mržnje, te ekonomskog, političkog, kulturnog i vojnog porobljavanja koje vlasnici eKapitala (i njihove eVlade) provode
- PROTIV svih oblika separatizma, dominacije, centralizacije i monopolizacije odlučivanja o sudbini eČovječanstvaPridružite nam se u stvaranju progresivnog eDruštva koje afirmira moralne i društvene vrijednosti kao što su: sloboda, socijalna pravda, solidarnost, ravnopravnost, dostojanstvo, samopouzdanje, entuzijazam i patriotizam!

Admin
Admin

Posts : 16
Join date : 12.05.2010

Korisnički profil http://eskh.forumotion.com

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.